Vijesti

Aqua Disiac – Parfem sa feromonima mišljenja, cijena, gdje kupiti, kupiti sada,

Da li je moguće zavesti bilo kojeg muškarca sa samo jednim mirisom. Život Seksi parfem s feromonima nositi s ovim zadatkom 100%. Kako parfem i da dio njega, neka je to shvatiti.

Što su feromoni

Da bi se shvatio princip Aqua Disiac, prije svega je razumjeti pitanje, što su feromoni. U grčkom je „feromona” znači „uzbuđuju” ili „probuditi”. U stvari, feromoni su produkti endokrinih žlijezda u različitih životinja (jelene, dabrova i drugi).

Feromoni su sadržani u nekim biljkama (sandalovina, vanilija, kakao, jasmina, limuna, ružmarina i drugi) i razlikuju se od insekata (mravi, bube). Feromoni proizvode i muškarci i žene. Muškarci su pod nazivom „androsterona”, ženski – „capulina”. Feromoni kontrolu neuroendokrini sustav, koji utječu na ljudsko ponašanje. Ovo naknadno utječe na društveni život ili reprodukciju.

Postoje dvije vrste feromona:

 1. Relizer. Oni su u stanju izazvati pojedinca u neposrednoj odgovor i djelovanje.
 2. Primeri. Jeste eskalaciju učinak. Oni se koriste za oblikovanje određenog ponašanja.

Primjer drugog tipa posebna feromon da matica ističe. On inhibira spolni razvoj u žena, što potonji radnih pčele.

Značajke i Princip rada

Aqua Disiac – skup parfemi s feromonima iz francuskog proizvođača

.

Od ukupnog zbirke Aqua Disiac postoje parfemi s imenima poznatih marki, otprilike nalik svoje mirise:

 • Gucci by Gucci.
 • L’eau par Kenzo.
 • Miss Dior Cherry.
 • Pure Poison.
 • Dodir Pink.
 • Amor Amor Nina Ricci.
 • J’adore Dior.
 • Hugo Boss i drugi.

Aqua Disiac ili duhovi, Blizanci će olakšati zavođenje partnera bez nepotrebnog sumnje!

koncentrat sa feromonima Aqua Disiac su u velikom volumenu u seriji:

 • Aqua Disiac Kanabis feromona. S travnatom miris konoplje. Pikantna aroma je u stanju stvoriti i tonizirajuće djelovanje za tijelo vlasnika. Tu je također zarobljen od note sijena i orasima. Parfem miris može postaviti u strastvenom seksu. Parfem se može prepoznati po tamnoj bočici s bijelim poklopcem (paket tamnozeleno). Podijeljen u muškaraca i žena.
 • Aqua Disiac životinja Musk. Ovaj parfem je pogodan za ljude zavesti osobe slabijeg spola. To stimulira proizvodnju muškog hormona koji čini žena pogled na njega kao macho. Duhovi zarobljeni miris mošusa. Parfem pakiranje crna s leopard uzorcima.
 • Aqua Disiac Ljubav eliksir. Ovaj parfem je unisex. Miris kombinira note poznatih afrodizijaka (paprika, ylang-ylang, palmaroze, itd). Pakiranje od tih duhova ima tamnu boju i natpis u srebru.
 • Aqua Disiac Erotski eliksir. Također je parfem prikladan za bilo koji kat. One su izrađene sa smjesom cimeta, ylang ylang-, đumbir i oraščić. Aroma sredstvo pomaže da stimulira aktivnost mozga, uklanja anksioznost i nedostatak povjerenja, što je osoba više privlačan u očima suprotnog spola. Crna pakiranje sa sivim slovima.

Ako govorimo o Aqua Disiac divlji mošus je jedna od najpopularnijih vrsta pića Aqua Disiac. Divlji mošus parfema postoje muški i ženski. Sastav ženskog parfema uključuje snažan prirodni afrodizijak – mošus sa svijetlo bobičastog bilješke i Orchid. Parfem se može koristiti svakodnevno. Njegov glavni učinak je povećanje razine spolnih hormona svoju ljubavnicu. To čini joj opušteno i lijepo u očima suprotnog spola. Parfem se prodaje u ružičastu boci u volumenu od 10 ml.

„sastav” duhovi Aqua Disiac divlji mošus za muškarce je miris plavog metvice, sočne zelene jabuke, miris graha i geranija. Aroma poboljšava pozornost od žena čini čovjeka privlačnijim u njihovim očima. Boca parfem u crno, 10 ml volumena.

Razvoj niza duhova je trebalo 5 godina. U sastavu parfema

 • Velika količina feromona.
 • Specijalni kompleks stabilnost molekularne okus koji se čuva u tajnosti.

Rezultat parfema s feromoni su sljedeći:

 1. Parfem uklanja self-sumnje, čini „vlasnik” mirisa biti čistija i opuštenije strane svog partnera.
 2. Osoba postaje atraktivna i seksi suprotnom spolu.
 3. Parfem stimulira libido žene i muškarce. To je, duhovi su prisiljeni da žele seks, poticanje seksa.
 4. Zahvaljujući feromona u parfeme se probudi seksualnog uzbuđenja, to iznad uobičajenih 2-3 puta.
 5. Feromoni povećavaju osjetljivost tijekom seksa, što ga čini svjetlije osjećaj.

Kako koristiti parfem Aqua Disiac

U uputama preporučene primijeniti malo parfema na intimne organe osim sluznicu.

Možete dodati parfem s feromonima Aqua Disiac (2-3 kapi) u tijelu vrhnje. Ako ih proširila na koži, miris od feromona će biti ravnomjerno raspoređena na njega.

Tko može koristiti parfem s feromonima

Život seksi parfem divlji mošus za žene i muškarce pogodne za bilo koje dobi. Nije potrebno koristiti feromone mladih osoba (do 16 godina) ili zlorabe ih. Kao nezreli adolescenti miris uzbudljiv parfem može „da ubije” i nered prirodni miris tijela.

Žene se savjetuje da koriste parfem sa 18 godina za muškarce ne postoje ograničenja. Stavite ih u vruće sezone se preporučuje kao žene i muškarce na minimum.

Koliko je izvorni Aqua Disiac

Cijena parfema s feromonima Aqua Disiac ovisit će o vrsti duhova. Raspon okusa-parovima koštati od 699 do 1000. Perfume nizu sa velikom količinom feromona (životinja Musk, kanabis, ljubav eliksir i drugi) može koštati više.

1 boca Aqua Disiac divlji mošus (10 ml) košta …. Možete odabrati bilješke koji su bliski po ukusu svakog muškarca ili ženu. Od drveta i mente do voća i meda

predivan okus sa „prikriven” prirodi uzročnika -! Neprocjenjive

Zaključak Aqua Disiac

Život seksi parfem divlji mošus je u stanju privući osobe suprotnog spola. Tajna uspjeha leži ne samo u feromona i njihove učinke na ljudski organizam, ali također u primjeni novih tehnologija i specijalne opreme za vađenje koncentrata. Također ne zadnji ulogu ovdje, a dodatne mirisi začina i biljaka.

Mnoge žene i muškarci su već pokušali najnovije metode zavođenja kroz parfema s feromonima Aqua Disiac i bio zadovoljan rezultatima. Tako da ima smisla pokušati jednoznačnosti.

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...