Ljepota

Fish XXL – koliko je to košta i da li se isplati kupovina

Aktivator riba riba riba XXL dolazi u obliku spreja. Njegovo djelovanje je aktivacija svakog, čak i male ribe koje žive u vodi, držite ga u ribolov. razvoj formulacija i pakiranje aktivatora grizu je provedeno od strane znanstvenika i profesionalnih ribara za 3 godine. Zbog toga, na tržištu je medij, s jedinstvenim omiljene ribe mirisa.

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Mnogi ribolovci zanima – što plijen možete uhvatiti ribu s ovim sprejem

Uhvaćen gotovo sve vrste riba, uz pomoć ovog aktivator. Grabežljivog ribe i mirno voli miris proizvedene ovim koktelom okusa. Njegova gustoća otežava zamagliti mamac i plijen, oduševio je u mirisu ribe čopora, kreće iz najudaljenijih područja u smjeru epicentar mirisa.

glad uzrokovana djelovanjem aktivnih tvari, povećava samo dobro hranjena i neaktivne ribe. Ona je doslovno juri na svoj mamac. Više paranoidni tipovi, osjećaj sigurnosti zbog mraka -. Smeđa aktivator nijansu

Riba mamac riba XXL ima svoj vlastiti jedinstveni tajno oružje je uravnotežen, dobro izabran recept sastojke.

‘H2> Sastav aktivatora biting Fish XXL

To je bio rad znanstvenika u nekoliko zemalja, iz tog razloga, sastav je jedinstven i uključuje 4 sastojke:

  1. Alat, koji uključuje miljenik svih riba, masti i proteina je konoplja ulje. On ima vrlo jak miris. – miris je omiljena mirna riba privlači saranasta, Rudd i druge male trofeje
  2. mirisa, privlačenje ribe različitih veličina – miris Kaffir vapna. Voće s velikim brežuljcima i ima gorak okus. No, začina, kao i tekućine što lišće ove biljke. Oni imaju vrlo jak i uporan miris. Veliki linjak, deverika će biti poželjan.
  3. biljka nalik križ između luk i češnjak, oštro, uporni i pikantnim mirisom i okusom je slon češnjak. Ovaj miris privlači najviše najveće pojedince grabežljivaca.
  4. Tvar s visokim sadržajem proteina i aminokiselina je protein jastoga. Riba, ljubavi plijen „zaražen”, doći će u vaš mamac. To može biti manić, som i druge.

Ovaj sastav ima svoje prednosti i omogućuje vam da uhvatiti trofej ribu.

Prednosti korištenja

Korištenje aktivator Riba XXL spreju, svaki ribič dobiva priliku izvući veliku ribu, pod zavidnih pogleda suhoparnih susjedima na rijeci:

  • Izazivanje mamac za privlačenje, nećete čekati ugriza. Najbrža riba odmah, bez pripreme za napad na mamac. Dakle, ide na ribnjak, da ne bi trebali uzeti puno tople odjeće, ribolov će biti aktivna, a vi ćete morati aktivno mašući rukama, viviva trofeja.
  • Zahvaljujući mirisu slon češnjaka povećava mogućnost hvatanja veliku štuku ili razrokost.
  • Univerzalni lijek, za sobom povlači ne samo predatori, ali mirno ribe. Dakle, ide na pecanje, potrajati nekoliko vrsta uhvatiti u koštac i štapove.
  • Ekološki siguran proizvod, siguran za ribe i ljude. Ne udaranje nezaštićene dijelove kože.

Načelo sprej Riba XXL

Kao što znate, riba ima odličnu osjetljivost na mirise. Oni mogu otkriti u stupcu vode, čak i blagi, nejasan miris na velikoj udaljenosti od mjesta lijevanja. Koncentrirana i intenzivan miris, njihove boje privlače različite ribe. Ako razrokost, smuđ i drugi predator ide na miris aminokiselina iz proteina jastoga, plotwise i Rudd će definitivno stado mirisom limete. Na temelju ovog principa, princip rada Fish XXL.

djelovanjem na receptore daje ribu osjećaj gladi. Poravnanja na sluznici, miris utječe na mozak ribe, govoreći joj da je gladan i pokazuje joj put do izvora omiljenog okusa. Ona ostavlja sve i odlazi na svoju udicu. Ovdje je jednostavan, ali učinkovit način ribolova nudi sprej s bogatom aromom.

Izdvajamo Riba XXL

Mamac treba ga nositi prije nego što baciti opremu u vodi. Bez obzira na vrstu mamca i vrijeme njezine uporabe se tretira sa strujom sprej, nekoliko puta pritiskom na krunu. Ako je mir mamac dovoljno nekoliko klikova, mamac riječnih pirata je tretiran sa 5 -7 puta.

Nakon tri neuspjela ugriza, promijeniti mamac i sprej sa sprejem. Zima ili ljeto ribolov će biti ovisan s aktivnim ribe i značajan ulov. Koristite aktivator Riba XXL spreju i uživati ​​u rijeku šutnje i oštrim udarcima grabežljivaca.

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...