Zdravlje

Realquit – mišljenja, cijena, gdje kupiti, izvorna, ili je to vrijedno toga?

,

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

standardni kit uključuje dva Realquit biomagnet i upute za upotrebu. Mehanizam biomagnetski sljedeće: a. Biomagnify fiksiran na vanjskoj strani uha, do točke, koja kontrolira trakciju tijela za pušenje

Uređaj također ima brzi učinak na postojeće nikotinske ovisnosti (kao što je na načelu akupunkture). Budući da je kvaliteta prevlake koristi 24 karata plemenitih metala, biomagnify lišeni priliku izazvati alergijsku reakciju, gledano prirodni vodič.

UPUTE ZA UPORABU Realquit

Realquit je jednostavan za korištenje, za razliku od drugih metoda otpora ovisnosti o nikotinu.

Sve što trebate učiniti je:

  1. Da bi biomagnify na dohvat ruke.
  2. Biomagnet manje mjesto na vanjskom dijelu uha.
  3. Biomagnet veće mjesto na stražnjoj strani uha.

Zbog prirodnih svojstava, Realquit čvrsto pričvršćena i ne može pasti. Trošenje nije cijeli dan, a oko 3-4 sata na dan.

‘H2> Detaljan opis stvaranja Realquit

Prije Realquit je zadobio povjerenje milijuna već bivši pušači svjetska, proizvod je pažljivo istražena, a na njegov razvoj godina proveo.

Danas Realquit ima zaštitu u obliku svjetske patenta, kao i jedinstvene tehnologije.

Više nezavisnih provjera i ispitivanja potvrdila da Realquit je medicinski high-tech uređaja, koji je učinkovit protiv pušenja.

Osnovni elementi TEHNOLOGIJA Realquit pregled u 50-e godine prošlog stoljeća, francuski liječnik i znanstvenik Paul nogie napravio sjajan otkriće, pod nazivom „aurikuloterapiji”, koje je temelj rada uređaja Realquit.

Sama suština aurikuloterapiji je da oblik uha odgovara ljudskog embrija u obrnutom položaju. Svaki određeni dio uha ima veze s nekom dijelu tijela. Nadalje nogie utvrdili da bol signali u bilo kojem dijelu tijela može biti uklonjena kroz masažu, moxibustion, akupunktura ili električnom stimulacijom određenih područja uha.

aurikuloterapiji je široko rasprostranjena u kineskoj medicini kao jedan od najučinkovitijih sredstvo za suzbijanje boli, kemijske ovisnosti i za liječenje somatskih poremećaja.

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

godina 1997 bila je značajna za aurikuloterapiji, jer je dobila službeno odobrenje za uporabu u medicinskim ustanovama u Sjedinjenim Državama. I danas tisuće američkih rehab centre u svom programu za obradu dodaje pretklijetke terapiju. Zasluga programere Realquit je da sada svatko može priuštiti liječenje ove vrste, uzimajući osloboditi od ovisnosti o nikotinu bez pomoći strancima, droge i ustanova.

,

Mišljenje o Realquit protiv pušenja

Mišljenje o RealquitEDGAR, u roku od jedne i pol godine, i izgubiti hrpu novaca na razne gume, tablete, e-cigarete i ostale gluposti. Rezultat – nekoliko tjedana prestati, a zatim počeo tabachit. Realquit-moj tata mi je dao. Učinak osjetio sam na 3 dana i od tada postupno prestati. Sada se osjećam mirise i okuse, da se lakše disati, i što je najvažnije, one stotine … da sam potrošiti na cigarete, ja sada potrošiti na više ugodne stvari!

Marina, još od srednje škole imam ovisnost, stalno pokušavam prestati pušiti – ne dovoljno volje da se frustriran iznova i iznova … C Realquit uveo mi je prijatelj u prošlosti također pušač. Jedan dođe do mene i kaže: „ja sam prestala pušiti”. I rekao kako … za šest mjeseci ne pušim, osjećam sto)) hvala vam toliko !!!

Posebna cijena !!!. Kliknite i vidite !!!

Julia, ja već dugo htjela prestati, ali je jako strah da bi dobili bolje. Magnet Realquit odmah sam primjetio on jamči oslobođenje od ovisnosti bez opasnosti od debljanja.
Sada je prošlo 3 mjeseca, žudnja za cigarete, kao da nikad nisam bio! Slika, kosa, nokti – sve je u redu! Ja sam sretna!

Lucija Pretić

Mnogo se može reći o Luci Pretiću, ali ako ništa drugo ne biste trebali znati, ona je mirna i realistična. Naravno, ona je također praktična, kreativna i herojska, ali u manjim dozama i često su pokvarene navikama da su i bijedni.

iako joj je mirna priroda, tamo je za koju se često obožavala. Često ljudi će računati na tamo i njezinu opuštenu prirodu kad god im je potrebna pomoć ili pomoć.

Nitko nije savršen tečaj i Lucija Pretić ima obilje pogrešaka u karakteru. njezina djetinjasta priroda i perverzije nisu baš zabavni za rješavanje i mogli bi uništiti dosta večeri.

Srećom, njezin realizam olakšava puše i raspoloženja kada je to potrebno.

You may also like...